Interiør

Finn din interiørstil: Cheeky chic

Interiørstil: cheeky chic

Synes du at interiøret ditt er litt kjedelig? Da trenger du kanskje en dose cheeky chic i livet ditt!

Cheeky chic er en interiørstil som ikke tar seg selv høytidelig. Den er derimot leken, fargerik, overraskende og humoristisk. Glade farger så vel som motiver og mønstre som fanger oppmerksomheten gir deg elementer som løfter humøret og er små vitamin-innsprøytninger i hverdagen.


En annen stor fordel med cheeky chic er at den passer fint sammen med mange ande interiørstiler. Du behøver altså ikke å male om hjemmet ditt samt bytte ut alt av møbler og interiør, du kan introdusere noen få cheeky chic elementer i ditt nordiske, minimalistiske, maksimalistiske, eklektiske eller moderne hjem.Cheeky chic puter, dekktøy, gardiner eller veggkunst kan fungere både i lyse og mørke interiører, og være prikken over i’en som gjør rommet levende og tilfører positiv energi.

Interiør inspirert av den meksikanske kunstneren Frida Kahlo pute, kjøkkenhåndkle, glassbrikker og gryteklut.


Cheeky chic er en fest for øynene som lar deg gjenoppleve lykken over det barnslige og banale. En motvekt til det alvorlige, til hverdagsproblemer og kompliserte forhold. Det er ikke bare lov men også bra for deg å leve i øyeblikket, og å kjenne på gleden over de små tingene.

Morsomt og overraskende interiør i friske farger


I AVAGANTE er vi så heldige at vi får pakke ut nye interiørvarer hver uke, og det er ekstra populært når det skjuler seg cheeky chic produkter i eskene. Dette er ofte håndlagde og helt spesielle produkter med ulike teksturer og farger, og det blir alltid ekstra god stemning når de kommer inn.

Cheeky chic fløyelsputer med fargerike og søte motiver. Fra AVAGANTE nettbutikk.


Interiør er ikke bare ting. Fargene og gjenstandene vi omgir oss med påvirker humøret vårt, de kan få oss til å føle oss avslappet, trygg eller energisk. Omgi deg med det som får deg til å føle deg vel, heller enn det som trender akkurat nå, så får du et hjem du virkelig kan trives i 😃

Bli med i AVAGANTE Medlem og få de siste bloggartiklene, nyhetene i nettbutikken og ikke minst eksklusive tilbud rett i innboksen. Medlemskapet er selvsagt gratis 🙂
INVITASJON
Meld meg inn!

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

  Legg igjen en melding

  Bli med i AVAGANTE Medlem og få de siste bloggartiklene, nyhetene i nettbutikken og ikke minst eksklusive tilbud rett i innboksen. Medlemskapet er selvsagt gratis :)
  INVITASJON
  Meld meg inn!
  Join the 200,000+ designers who get our newsletter
  weekly for your chance to win!
  WANT A
  FREE T-SHIRT?
  Subscribe
  We hate spam as much as you do, and you can unsubscribe anytime.