Interiør

Dette er fargen alle vil ha nå

Det er noe med visse farger som har en uimotståelig tiltrekningskraft. De pirrer sansene eller gir oss en følelse av ro og harmoni. Noen ganger er disse fargene en del av en pågående trend, andre ganger er det klassiske farger som velges igjen og igjen.

Det interessante med akkurat denne fargen er at vi ser at den er populær både innen interiør OG mote! Fargen heter sage og den er en herlig dempet grønn farge som de aller fleste liker. En annen fordel er at den er kjempelett å style, da den passer sammen med mange andre farger.

Den passer sammen med alle naturtoner fra grått og beige til ulike varianter av brunt og grønt, og du kan til og med sette den sammen med sarte farger som lys blå og rosa, eller kraftigere farger som gul og orange. I AVAGANTE merker vi at fargen har blitt stadig mer populær når det gjelder valg av pledd, og nå i år har populariteten eksplodert for et helt nytt område: Borddekking.

Det har til alle tider vært vanlig å dekorere bord med grønne planter og vakre blomster, men nå brukes det også sage-grønne bordløpere for å pynte bordene enda mer. Denne grønnfargen er nesten magisk – den kan brukes både på hvite bord eller over hvite duker, og på bord i ulike trefargede nyanser, og den passer like godt til sommerbordet som til høst- og vinterbordet.

Bordløper - sage grønn
Bordløper – sage-grønn (AVAGANTE nettbutikk)

Det å kunne bruke en farge året rundt gjør den til et langt mer økonomisk valg enn mange andre, og når den i tillegg er så vakker som sage-grønn er – ja da er det ikke rart den har blitt så populær.

Pledd av resirkulert ull – designet i Skottland (AVAGANTE nettbutikk)
Brodert putetrekk Frida Verde (AVAGANTE nettbutikk)

I Norge elsker vi lune og koselige hjem, så vel som å bringe naturen inn. Denne stilen har folk over hele verden fått øynene opp for, og nordisk interiør er en favoritt i både inn- og utland. Har du interiør-tips eller forslag til produkter du gjerne kunne tenke deg å se i nettbutikken? Ta gjerne kontakt med oss – vi synes det er utrolig hyggelig å høre ideer og ønsker ❤

Bli med i AVAGANTE Medlem og få de siste bloggartiklene, nyhetene i nettbutikken og ikke minst eksklusive tilbud rett i innboksen. Medlemskapet er selvsagt gratis 🙂
INVITASJON
Meld meg inn!

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

  Legg igjen en melding

  Bli med i AVAGANTE Medlem og få de siste bloggartiklene, nyhetene i nettbutikken og ikke minst eksklusive tilbud rett i innboksen. Medlemskapet er selvsagt gratis :)
  INVITASJON
  Meld meg inn!
  Join the 200,000+ designers who get our newsletter
  weekly for your chance to win!
  WANT A
  FREE T-SHIRT?
  Subscribe
  We hate spam as much as you do, and you can unsubscribe anytime.